Combell e-books

Leer aan de hand van onze e-books

Dossier Digitalisering: je zaak online uitbouwen

Is jouw zaak klaar om haar eerste ­stappen in de online wereld te zetten? In dit e-book zetten we je op weg naar online succes.

Download

Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen een ramp? Bereid je voor op het onverwachte

Je weet nooit wanneer het noodlot kan toeslaan. In dit e-book leer je enkele cruciale stappen die je kan ondernemen om de impact van een onvoorziene ramp op de continuïteit van je organisatie tot het minimum te beperken.

class="btn btn-primary mb-5">Download

Op weg naar de cloud: Dossier cloud

Cloud is niet zomaar een buzzwoord. Een geslaagde migratie naar de cloud legt de fundamenten voor de digitale transformatie van je onderneming. In dit e-book ontdek je de wondere wereld van de cloud voor bedrijven. Het is een reisgids op weg naar een duurzame toekomst in de cloud.

Download

Hoe goed is jouw IT-omgeving beveiligd?
Checklist

Een slecht beveiligde infrastructuur verhoogt de kans op één van die dreigingen enorm. Het is dan ook erg belangrijk dat je de sterke en zwakke punten kent van je IT-omgeving. Als bedrijf zou je op deze 25 vragen het juiste antwoord moeten kunnen geven.

Download

Een eigen website bouwen: Aan de slag met je eigen professionele website

Wanneer je beslist dat een eigen professionele website een logische vervolgstap is als digitaal startende ondernemer, dan komen er heel wat vragen op je af. In dit ebook beantwoorden we al die vragen die je jou ongetwijfeld stelt en reiken we je een concreet stappenplan aan om naar een eigen website toe te werken.

Download

Starten met cybersecurity: Ijzersterke veiligheid voor je onderneming

Phishing-aanvallen, ransomware en spam maken steeds meer deel uit van de dagelijkse realiteit voor elk bedrijf, ook in België. Het aantal cyberaanvallen stijgt jaar na jaar en ook de methoden die cybercriminelen gebruiken worden beter.

Download

Remote working: Dossier telewerken

Wordt thuiswerken de nieuwe norm? De waarheid ligt in het midden. Ontdek hoe ook jouw onderneming aan telewerken kan doen met alle nodig tips & tricks in dit e-book. Een handleiding tot telewerk.

Download

Hoeveel kost downtime jouw bedrijf?

Je vindt online heel wat (hoge) cijfers over de financiële impact van downtime. Daarbij wordt al te vaak uitgegaan van gemiddeldes of van specifieke cases. Omdat niet elk bedrijf hetzelfde is, hebben we een online calculator ontwikkeld, waarmee je zelf de kosten van downtime kan berekenen voor jouw bedrijf.

Download

Bliksemsnelle sites met Varnish

In onze digitale maatschappij moet jouw online aanwezigheid echt altijd beschikbaar zijn, maar ook snel genoeg zijn. Caching is een techniek waarbij dynamische data statisch bijgehouden worden in een cachinglaag. Varnish, één van de bekendste technologieën in zijn soort, kan de performantie van jouw site drastisch verbeteren. Varnish slaat volledige pagina’s op, wat het vliegensvlug en bliksemsnel maakt. Dit e-book geeft je praktische tips om ermee aan de slag te gaan.

Download

Public versus Private Cloud - Welke Cloud architectuur is geschikt voor mijn business?

Welke Cloud architectuur is geschikt voor mijn business?

  • De 3 servicemodellen: Saas, IaaS en PaaS?
  • De verschillende cloud-flavours: public, private of hybrid?
  • Wanneer kiezen voor managed of unmanaged cloud hosting
  • Vragen voor je cloud provider om de meest geschikte cloud te kiezen

class="btn btn-primary mb-5">Download

Herleid je downtime tot het minimum met een multidatacenter concept

Als het voor je omzet cruciaal is dat je servers continu beschikbaar zijn, dan kies je best voor een multidatacenter concept. Hierbij functioneren twee datacenters als één logisch netwerk om zo je beschikbaarheid te optimaliseren. In dit e-book bespreken we de technologie die dat mogelijk maakt en de dingen waarop je moet letten bij het kiezen van een multidatacenter oplossing.

class="btn btn-primary mb-5">Download

Artificial Intelligence: een sterke bondgenoot voor je bedrijf

Artificial Intelligence, Deep Learning of Machine Learning: het klinkt rechtstreeks uit een futuristische scifi-film te komen. Toch kom je elke dag in aanraking met AI!

Download

Meer weten?

resources_support_img_alt

Heb je toch nog bijkomende vragen of wens je meer te weten te komen over onze producten en services? Contacteer ons dan nu vrijblijvend. Onze medewerkers staan steeds voor je klaar om je te begeleiden bij al je projecten.

resources_support_img_alt
Simon Van Der Heyden Teamlead Solutions Sales

We delen onze expertise

Bekijk zeker ook onze laatste blog artikels voor meer tips en tricks

Lees onze blog